25.000 udvalgte biler

Porsche  |  BMW  |  Audi  |  Mercedes-Benz  |  Volkswagen  | TeslaMini  |  Volvo  |  Maserati  |  Jaguar  |  Land RoverFavoritter  |  I Danmark

Porsche

8 MODELLER / KATEGORIER

21.000 biler fra Porsche står klar hos tusinder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Porsche 911

Porsche 911

Udnævnt til verdens bedste sportsvogn flere gange end nogen anden, er Porsche 911 i helt sin egen liga.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

Den første SUV, der for alvor satte S i Sport blandt SUV’er. Faktisk var Porsche Cayenne også forgænger for de mange modeller fra de øvrige producenter i premium segmenterne

Porsche Panamera

Porsche Panamera

I disse tider hvor 4-dørs Coupe designs er meget populære, er Porsche Panamera sin egen helt skarpe formular for mødet mellem luksus-limousine og sportsvogn.

Porsche Boxster

Porsche Boxster    

Porsche Boxster er inspireret af en anden del af Porsches historie, der vedrører biler med centermotor, der går tilbage til blandt andet 914 modellen.

Porsche Macan

Porsche Macan

Porsche Macan er hurtigt blevet et anerkendt udtryk for Porsche entusiastens bil nr. to. Den er også blevet vel modtaget af det kvindelige køn, som et nyt spændende bud på en all-round familiebil.

Porsche Cayman

Porsche Cayman

Porsche Cayman er helt sin egen og mere end blot en Boxster med tag på. Cayman har udover optimal vægtfordeling også et mere vridningsstabilt karrosseri.

Porsche SUV

Porsche SUV

Porsche er virkelig lykkedes med at sætte sig tungt på SUV segmenterne. Senest så vi Porsche Cayenne Coupe, der er Porsches bud på en værdig konkurrent i SSUV segmentet, det såkaldte Super Sport Utility Vehicle segment.

Porsche cabriolet

Porsche cabriolet

Blandt de åbne Porscher er der mange måder at køre åbent på og mange grader af åben. Man støder blandt andet på produkter som Spyder og Targa, og de har alle deres helt egne historier og berettigelse.

Porsche Taycan el

Porsche Taycan el (Nyhed)

Oplev den eksklusive Porsche Taycan. Fås i flere varianter, fx: Porsche Taycan, S, Turbo og Turbo S.
Motor op til 761 Hk.
Acceleration 0-100 km/t fra 2,8 sekunder.

BMW

9 MODELLER / KATEGORIER

140.000 biler fra BMW står klar hos tusinder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

BMW 330e Hybrid

BMW 330e Hybrid (Nyhed)

Den nye BMW 330e sætter en ny standard for plug-in-hybrider. Hybridmotoren sætter standarden for fremtiden og garanterer maksimal køreglæde – samtidig med at CO2-udledningen reduceres markant.
Acceleration 0-100 km/t fra 5,9 sekunder.

BMW 530e Hybrid

BMW 530e Hybrid (Nyhed)

BMW 530e er en af de bedste plug-in hybrider i sit segment. Bilen forener elektrisk kørsel på kortere strækninger med dynamiske præstationer og høj komfort på længere ture.
Acceleration 0-100 km/t fra 5,9 sekunder.

BMW iX3

BMW iX3 El (Nyhed)

Den fuldelektriske BMW iX3 er BMWs tredje elbil efter den lille i3 og sportsvognen i8. Det er BMWs første elektriske SUV.
Acceleration 0-100 km/t fra 6,8 sekunder.

BMW i8

BMW i8 Hybrid (Nyhed)

BMW i8 Coupé er fremtidsorienteret ned til mindste detalje. Den progressive linjeføring taler et formsprog, som prædiker dynamik til fingerspidserne
Acceleration 0-100 km/t fra 2,6 sekunder.

BMW 3-serie

BMW 3-serie

Den ultimative sportssedan har nu fået endnu kraftigere og endnu mere effektive motorer. Modellerne i BMW 3-serie forener glæden ved at køre med stort overskud i hverdagen.

BMW 4-serie

BMW 4-serie

Du får mere elegance, mere plads, mere dynamik. Uanset hvordan din ideelle køreoplevelse ser ud, indfrier BMW 4-serie Gran Coupé dine bildrømme.

BMW 5-serie

BMW 5-serie

BMW 5-serie er selve essensen af en moderne businesssedan. De dynamiske og elegante former opfylder alle forventninger til en bil i denne klasse.

BMW 7-serie

BMW 7-serie

BMW 7-serie Sedan står for de nyeste teknologier og luksuriøs komfort – takket være innovative funktioner, enestående design og innovative assistenter.

BMW M

BMW M

Disse M-modeller forener præsens og alsidighed ved en BMW X med BMW M GmbH’s standarder om en høj ydelse:
BMW X3 M, BMW X4 M, BMW X5 M, BMW X5 M, BMW X6 M og BMW X7 M.
Typeserien BMW M8, der fås som Coupé, Cabriolet og Gran Coupé, repræsenterer den ultimative kombination af luksus og sport.

BMW X

BMW X

Med den høje siddeposition, BMWs intelligente firehjulstræk xDrive og de økonomiske motorer er BMW X den perfekte bil til dig og dit liv.

BMW cabriolet

BMW cabriolet

Den perfekte kombination af frihed under åben himmel og sportslig dynamik.

BMW stationcar

BMW stationcar

Touring kombinerer selvbevidst sportslighed med innovativ alsidighed. Netop derfor giver et stort udvalg af ekstraudstyr inden for funktioner.

Audi

9 MODELLER / KATEGORIER

125.000 biler fra Audi står klar hos tusinder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Audi A4

Audi A4

Populariteten kan også ses på salgstallene, hvor Audi A4 har været godt med blandt de øvrige premium mærker. Audi A4 Avant appellerer både til familie- of firmabilssegmenterne.

Audi A5

Audi A5

Audi A5 har fået en helt særlig plads i premium-segmentet, det er en af de biler, der med tiden både i forhold til design og teknologi er blevet mere og mere rigtig.

Audi A6

Audi A6

Audi A6 tikker for mange kunder så mange af de rigtige bokse, at den bliver det oplagte valg. Den kan være luksuriøs uden at forarge og praktisk uden at kede.

Audi SQ5

Audi SQ5

Mændene elsker Audi SQ5 fordi, den stadig kan holde tempo med andre potente mellemklassebiler og signalerer mand nok til, at de føler sig hjemme. Bilen ligger også fornuftigt til i pris og har vist sig, at være meget efterspurgt både som ny bil og som lettere brugt.

Audi SQ7

Audi SQ7

Ønsker man en full-size SUV, er man kommet rigtigt med en Audi SQ7, hvis man stadig også ønsker en bil, der kan flytte sig til trods for at være både stor og også relativt tung.

Audi SUV

Audi SUV

Audi har efterhånden hele paletten af SUV’er fyldt ud. Der er stort set ikke en livsstil eller et formål, som der ikke favnes af Audi’s rige udvalg af SUV modeller.

Audi e-tron

Audi e-tron (Nyhed)

E-tron er i dag primært linket til SUV produkter, hvor den seneste model er baseret på en bil i Audi Q8 størrelse, vil vi indenfor det næste stykke tid se produkter, der både retter sig mod mellemklasse SUV, performance og 4-dørs Coupe segmenterne.

Audi cabriolet

Audi cabriolet

Der er mange måder at få vind i håret, når man søger blandt modellerne hos Audi. Producenten fra Ingolstadt tilbyder biler både i roadster og 2+2 segmenterne.

Audi Q5 Hybrid

Audi Q5 Hybrid (Nyhed)

Audis nye attraktive SUV, Audi Q5, der som plugin-hybrid formår at være både hurtig og miljøvenlig, selvom den er stor og stærk.
Acceleration 0-100 km/t fra 5,1 sekunder.

Audi RS

Audi RS

Når navnet står for Renn-Sport, så er vi godt i gang. Audi RS har en lang og spændende historie, der tager udgangspunkt i de produkter, der er udviklet af Quattro GmbH, som i dag hedder Audi Sport GmbH.

Mercedes-Benz

9 MODELLER / KATEGORIER

150.000 biler fra Mercedes-Benz står klar hos tusinder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz CLA

Find over 7.000 biler Mercedes-Benz CLA. Oplev dynamisk design og innovative teknologier i den ny Mercedes-Benz CLA. Mercedes-Benz lover "Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog".

Mercedes-Benz CLS

Mercedes-Benz CLS

Find næsten 30.000 biler i Mercedes-Benz C-klassen. C-Klasse sedan forbinder grænseløs køreglæde med enestående komfort. Dens æstetiske design er udtryk for Mercedes-Benz' sanseligt-klare formsprog, som også præger vores store sedaner. 

Mercedes-Benz C-Klasse

Mercedes-Benz C-Klasse

Find over 2.700 biler i Mercedes-Benz CLS-klassen. Det, der gør CLS til noget helt særligt. Det første møde, og intet er som før. Hjertet går i stå. Blikket er tryllebundet.

Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes-Benz E-Klasse    

Find næsten 25.000 biler i Mercedes-Benz E-klassen. Alle informationer og højdepunkter inden for design og teknologi til din Mercedes -Benz E-Klasse.

Mercedes-Benz S-klasse

Mercedes-Benz S-Klasse

Find over 5.000 biler i Mercedes-Benz S-klassen. Oplev fascinerende egenskaber. S-Klasse sedan forener arbejds- og privatliv på højeste niveau. Materialerne, omgivelserne og forarbejdningskvaliteten i kabinen. S-Klassen fra Mercedes-Benz forstår at begejstre dit hjerte og overbevise din forstand.

Mercedes-Benz V-klasse

Mercedes-Benz V-Klasse

Find over 5.500 biler i Mercedes-Benz V-klassen. Mercedes-Benz V-klasse kan bruges til alt - både til erhverv og privatbrug. Tænk stort, når du tænker firmabil og skab den rette familie/job-balance. Oplev V-klassen med en rummelighed, der passer til alle situationer i livet.

Mercedes-benz SUV

Mercedes-Benz SUV

Find over 22.000 Mercedes-Benz SUV'er. Hos Mercedes-Benz er ydelse, sportslighed og luksus i højsædet. Bilerne har masser af udstyr som standard. Det gør det sjovere at køre Mercedes. Fascinerende egenskaber. Luksus hele vejen rundt.

Mercedes-benz cabriolet

Mercedes-Benz cabriolet

Find over 12.000 Mercedes-Benz cabrioleter. Cabriolet fra Mercedes-Benz er helstøbt, elegant og eksklusiv. De rene linjer tegner et udtryk, der på én gang er sporty og elegant.

Mercedes-Benz GLA 250 e Hybrid

Mercedes-Benz GLA 250 e Hybrid (Nyhed)

GLA med plug-in hybridteknologi kombinerer dynamikken og effektiviteten med benzin og el. Bilen har plads til hele familien med sporty køreglæde.
Acceleration 0-100 km/t på 7,1 sekunder.

Mercedes-Benz EQC El

Mercedes-Benz EQC El (Nyhed)

En elbil med imponerende rækkevidde, intelligent ladeteknologi. En SUV med meget god plads og masser af komfort. Og den er hurtig som, en sportsvogn.
Acceleration 0-100 km/t på 5,1 sekunder.

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG

AMG modellerne er nogle af de mest ikoniske biler fra Mercedes-Benz. AMG producerer alt fra tilbehør til full-concept biler, hvor AMG har udviklet alle aspekter af produktet. AMG-modellerne er typisk de dyreste og højest ydende biler i hver Mercedes-Benz serie.

Volkswagen

8 MODELLER / KATEGORIER

250.000 biler fra Volkswagen står klar hos tusinder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Find over 95.000 Volkswagen Golf og Golf Sportsvan. Volkswagen Golf har gennem flere generationer skabt sin helt egen klasse. VW Golf er en af bilhistoriens største succeser, og den er fortsat utrolig populær.

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat

Find over 32.000 Volkswagen Passat. Passat er en perfekt blanding af komfort, elegance og dynamik. Den har i mange år hørt til de mest populære familie- og firmabiler i Danmark.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Find over 1.600 Volkswagen Arteon. Arteon er navnet på den helt nye topmodel hos Volkswagen. De fleste er yngre end 36 mdr., og derfor er registreringsafgiften højere på denne model.

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

Find over 22.000 Volkswagen Tiguan. Tiguan er en imponerende SUV med et kraftfuldt udvendigt design, et elegant indvendigt design og et stort bagagerum.

Volkswagen Touran

Volkswagen Touran

Find over 16.000 Volkswagen Touran. Touran er familiebilen, som begejstrer med masser af plads og komfort. Den kom på markedet i 2003 og har siden da været en populær familiebil takket være gode pladsforhold, høj sikkerhed og et pænt brændstofforbrug.

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

Find over 5.000 Volkswagen Touareg. Touareg sætter nye standarder med sit udtryksfulde design. Indvendigt imponerer den med en lang række individualiseringsmuligheder. Touareg blev introduceret i 2002, men udvalget er fra 2015, hvor modellen har fået et stærkt facelift.

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Find over 1.4000 Volkswagen Amarok. Den nye Amarok er en robust pickup fuld af power og køreglæde. Se bilen med firehjulstræk og klassens bredeste lad!

Volkswagen Camper

Volkswagen Camper    

Find ca. 100 Volkswagen Camper. Find et stort udvalg af transportere, mulitivan, Kombi og ikke mindst California, som er danskernes foretrukne campingbus.

VW Tiguan Hybrid

VW Tiguan Hybrid (Nyhed)

Den nye Tiguan Hybrid kommer med stor motorkraft op til 320 Hk. Denne populære SUV har stor køreglæde og plads til hele familien.
Acceleration 0-100 km/t på 7,5 sekunder.

Tesla

3 MODELLER / KATEGORIER

900 biler fra Tesla står klar hos en lang række forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Tesla Model S

Tesla Model S

Elbilen Tesla Model S er en elektrisk 5-dørs luksus sedan med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 528 km (afhængig af batteristørrelsen).

Tre versioner: 75D, 100D og P100D. P100D byder blandt andet på “Ludicrous acceleration” på 0-100 km/t på 2.6 sekunder. 

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Elbilen Tesla Model 3 (siden 2018) er en elektrisk 5 dørs sedan i mellemklassen med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 560 km (afhængig af batteristørrelsen).

Vælg Long Range eller Performance. Long Range kan køre op til 560 km på en opladning. Performance byder på en ekstra hurtig acceleration på 0-100 km/t på 3.5 sekunder. 

Tesla Model X

Tesla Model X

Elbilen Tesla Model X er en elektrisk 5-dørs luksus SUV med “mågevingedøre”, der har plads til 7 voksne og bagage. Den har et højt sikkerhedsniveau, HEPA-luftfiltreringssystem samt en rækkevidde på op til 565 km (afhængig af batteristørrelsen).

Tre versioner: 75D, 100D og P100D. P100D kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 3.1 sekunder. 

MINI

5 MODELLER / KATEGORIER

20.000 biler fra MINI står klar hos tusinder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

MINI One

MINI One

Du finder følgende modeller:
- Mini One
- Mini One D
- Mini One First

MINI Cooper

MINI Cooper

Du finder følgende modeller:
- Mini Cooper
- Mini Cooper D 
- Mini Cooper S
- Mini John Cooper Works

MINI Clubman

MINI Clubman

Du finder følgende modeller:
- Mini Cooper Clubman
- Mini Cooper D Clubman
- Mini Cooper S Clubman
- Mini Cooper SD Clubman
- Mini John Cooper Works Clubman
- Mini One Clubman
- Mini One D Clubman

MINI Countryman

MINI Countryman

Du finder følgende modeller:
- Mini Cooper Countryman
- Mini Cooper D Countryman
- Mini Cooper S Countryman
- Mini Cooper SD Countryman
- Mini John Cooper Works Countryman
- Mini One Countryman
- Mini One D Countryman

MINI Cabrio

  • Mini Cooper Cabrio
  • Mini Cooper D Cabrio
  • Mini Cooper S Cabrio
  • Mini Cooper SD Cabrio
  • Mini John Cooper Works Cabrio
  • Mini One Cabrio
MINI Cabrio

Volvo

3 MODELLER / KATEGORIER

25.000 biler fra Volvo står klar hos tusinder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt biler, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Volvo SUV

Volvo SUV

Volvo har i de senere år taget et kvantespring med hensyn til design og teknologi og fundet deres egen vej til brande sig igennem designelementer som bland andet et karakteristisk C-søjle design og Thors Hammer LED signatur i forlygterne.

Volvo stationcar

Volvo stationcar

Når man hører sætningen ”den svenske herregårdsvogn”, så kommer man straks til at tænke på Volvo V-modellerne. Den Volvo typiske gode pladsudnyttelse er stadig at finde og interiørets designelementer er selvom de er nyfortolkede stadig Volvo-typiske og med en god og gennemtænkt ergonomi.

Volvo sedan

Volvo sedan

I dag er sedan-modellerne i Volvos program blevet både dynamiske og æstetiske i deres fremtræden. Volvo har både med R-Sport og Polestar udstyrspakkerne formået at fremhæve produkternes dynamiske sider endnu mere.

Volvo XC 40 Hybrid

Volvo XC 40 El (Nyhed)

Volvos første kompakte SUV på el har en stor personlighed og mange smarte funktioner
Acceleration 0-100 km/t fra 4,9 sekunder.

Maserati

4 MODELLER / KATEGORIER

2.300 biler fra Maserati står klar hos hundreder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Maserati Ghibli

Maserati Ghibli

Det historiske navn Ghibli, der, indtil videre, er blevet båret af tre forskellige modelgenerationer, er i dag lillebror i Maserati Modelprogrammet. Med den nyeste model Ghibli, har Maserati målrettet sig mere mod firmabilssegmenterne og det er da også den første Maserati med blandt andet en diesel variant.

Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte

Quatrroporte er Maserati’s full-size sedan. Den lever på alle måder op til forventninger til en lang, slank og progressivt udseende luksus-limousine, hvor bilens akselafstand er tilpas stor til at kunne give den disse sirligt skulpturerede proportioner, som trykker på alle knapper hos den sande elsker af store italienske limousiner.

Maserati Granturismo

Maserati Granturismo

Navnet siger alt om den efterhånden ikoniske Grand Tourer med den lange fronthjelm og den smukke talje. Granturismo modellen har skabt sin egen plads blandt nutidens GT’ere med dens yppige proportioner og et gudsbenådet brøl fra V8-maskinen.

Maserati cabriolet

Maserati cabriolet

Det valgte billede til denne kategori er en Maserati Grancabrio MC. Denne model har vi valgt, da den omfavner alle aspekter af det som en åben Maserati bør have, designcues afledt fra motorsport, en stort set ligeså smuk sideprofil til trods for, at det er en kalechebil og sidst men ikke mindst – gennemført italiensk ekstravagance.

Jaguar

4 MODELLER / KATEGORIER

8.000 biler fra Jaguar står klar hos over tusind forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Jaguar sportscar

Jaguar sportscar

Jaguar har om nogen formået at omsætte elegancen og adrætheden fra den eksotiske kat, der pryder deres logo i deres produkter. Hvis vi stiller helt skarpt på, hvad en rigtig Jaguar er, vil de fleste Jaguar-kendere fremhæve modellerne XK, D- og E-type.

Jaguar saloon

Jaguar saloon

I vores indre filmrulle af drømmebiler med fire døre, vil der for de mere anglofile af os, altid findes en Jaguar i udvalget. I film og på billeder har Jaguars Saloon biler brændt sig fast på nethinden hos mange af os, som et udtryk for at være Classy og Cool.

Jaguar cabriolet

Jaguar cabriolet

Jaguar har på Cabriolet siden altid taget udgangspunkt i karrosseriformer, der havde potentialet for at blive en nybils-klassiker og holdt fast i det lange køler layout og baghjulstræk.

Jaguar SUV

Jaguar SUV

At bygge en SUV må siges at være en lavt-hængende frugt for Jaguar Cars qua deres tilhørsforhold til JLR gruppen. Bilproducenten har i den grad allerede rådet over teknologi og platforme, der let kunne tilpasses til Jaguar-brandet og øvelsen har i det primære bestået i at lave produkter, der kunne supplere det eksisterende udbud fra Land Rover og Range Rover.

 Land  Rover

5 MODELLER / KATEGORIER

12.000 biler fra Land Rover står klar hos tusinder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Land Rover Defender

Land Rover Defender

Det ultimative udtryk for soliditet og terrænduelighed i JLR -programmet. På baggrund af denne bil, der skar helt ind til benet af hvordan man skaber én bil, der tager kampen op mod ethvert terræn eller klima, lagde Defender modellen grundstenene for, hvad et terrængående køretøj skal kunne.

Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport

I Discovery Sport modellen har JLR sat fokus på en mellemklasse SUV, der både på vej og i terræn skal kunne favne kundens behov. Dette kommunikeres også visuelt ved blandingen af boxy og afrundede elementer.

Land Rover Range Rover Evoque

Land Rover Range Rover Evoque

Med modellen Evoque foretog JLR et modigt træk i SUV segmentet. Bilen, der blev lanceret af Victoria Beckham, blev fra starten markedsført som den urbane mini SUV, der nærmest som en slags smart maskot for mærket målrettede sig mod nye kundegrupper, herunder også kvinder.

Land Rover Range Rover Velar

Land Rover Range Rover Velar

Velar er en bevidst målretning mod at skabe et minimalistisk stilikon, der eksperimenterer med hvor rent og organisk et design, man kan skabe indenfor JLR’s DNA. I en Velar er alle sejl sat ind på rene flader og aerodynamik. Både i interiør og eksteriør overrasker Velar ud fra definitionen ”less is more”.

Land Rover Range Rover Sport

Land Rover Range Rover Sport

Sport modellen har taget inspiration fra både den mindre Discovery og den større Range Rover også kendt som ”Vogue”. Den er lige præcis det den udgiver sig for at være – avantgarde og livstilsorienteret men stadig genkendelig med en stor grad af maskulinitet og tilstedeværelse på vejen.

1001 favoritter

5 MODELLER / KATEGORIER

Her finder du et udvalg af 1001-teamets favoritter.

1001 Sommerbiler

1001 Sommerbiler

Sommeren kalder på en cabriolet i lyse farver, som tiltrækker solen. Der er flest hvide, men du finder også biler i beige, orange, gul og guld. Find din bil til søndagsturen og alt det sjove.

1001 Sports-SUV'er

1001 Sports-SUV'er

Søndagsturen må gerne være lidt sjov. Skal der mere fart på drengen, så se disse SUV'er med over 310 hk, sportspakke og soltag.

1001 Hurtige biler

1001 Hurtige biler

Er du til fart og hurtige biler? Skal motoren kunne høres? Her finder du de hurtigste biler med over 400 hk, og du finder både billige og dyre biler her.

1001 Stærke sportsvogne

1001 Stærke sportsvogne    

Skal du en tur med fruen ud i sommerlandet med åbent soltag og nedrullede vinduer? Her er et godt udvalg af sportsvogne med to døre, soltag og en stærk motor på 250-400 hk.

Volkswagen Camper

1001 Campere

Find over 50.000 Volkswagen Campere. Find et stort udvalg af transportere, mulitivan, Kombi og ikke mindst California, som er danskernes foretrukne campingbus.

1001 Bling-biler

1001 Bling-biler

Ja tak! Sæt kulør på hverdagen, og kom i godt humør. Bilerne har mange fede farver og ikke så få hestekræfter.

Vi sætter pris på biler

Find drømmebilen på Mobile.de, og få et automatisk tilbud på ét sekund

Flest biler

Vælg imellem 1,5 mio. kvalitetsbiler fra Tyskland og Europa. Læs mere

Stærkeste priser

Automatisk tilbud med både prisgaranti og selvbetjeningsrabat. Læs mere

Fuld information

Både digital og personlig rådgivning om biler og leasing. Læs mere

Online-leasing af importbiler

1001 BILER ApS, Blokken 37 i Birkerød, info@1001BILER.dk
© Copyright 2021 1001 BILER ApS, CVR 39574403