Audi

9 MODELLER / KATEGORIER

125.000 biler fra Audi står klar hos tusinder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Audi A4

Audi A4

En populær model i de europæiske markeder. Audi har alle dage formået at skabe et godt miks mellem elegance og anvendelighed i produkter. Populariteten kan også ses på salgstallene, hvor Audi A4 har været godt med blandt de øvrige premium mærker. Audi A4 Avant appellerer både til familie- of firmabilssegmenterne og er i dag helt med på de nyeste digitale features og fås med et bredt spektrum af ydelsesvarianter, driveline-konfigurationer og tilvalgsoptioner. Audi A4 er et alsidigt og kvalitetsbevidst bilvalg.

Audi A5

Audi A5

Audi A5 har fået en helt særlig plads i premium-segmentet, det er en af de biler, der med tiden både i forhold til design og teknologi er blevet mere og mere rigtig. Det er især også en bil, der formår at udtrykke en eksklusivitet og harmoni i designet, der normalt forbindes med biler, der ligger i en væsentlig højere prisklasse. Audi A5 er både som Coupe og Cabriolet lykkedes med at skabe både tilforladelige pladsforhold og et tidløst udseende, der løftes af dens a-søjle design og velproportionerede design på siderne og bagved.

Audi A6

Audi A6

Denne model har længe været synonym med den foretrukne familie-/firmabil blandt modellerne med de fire ringe. Finish og funktionalitet er i højsædet og ydermere har Audi formået at skabe nogle endnu mere livsstilsorienterede varianter med deres All-Road, S og RS modeller, hvor der stilles endnu mere skarpt på udnyttelsesgrad og performance. Audi A6 tikker for mange kunder så mange af de rigtige bokse, at den bliver det oplagte valg. Den kan være luksuriøs uden at forarge og praktisk uden at kede.

Audi SQ5

Audi Q5 og SQ5

Denne bil er højt oppe på listen over mellemklasse SUV’er med sportslige egenskaber, det er en af de bedste ”alibi-biler”, der findes, da den tilfredsstiller kvindernes behov for en livsstils-SUV med rimelig plads- og udsynsforhold, der ikke bliver alt for stor. Mændene elsker den fordi, den stadig kan holde tempo med andre potente mellemklassebiler og signalerer mand nok til, at de føler sig hjemme. Bilen ligger også fornuftigt til i pris og har vist sig, at være meget efterspurgt både som ny bil og som lettere brugt.

Audi SQ7

Audi SQ7

Ønsker man en full-size SUV, er man kommet rigtigt med en Audi SQ7, hvis man stadig også ønsker en bil, der kan flytte sig til trods for at være både stor og også relativt tung. Audi SQ7 brillerer ved både at kunne være en arbejdshest til at slæbe last og anhænger til også at kunne fragte familien uden nogensinde at komme i kraftunderskud. Den antyder ganske diskret sine sportslige sider i udseende og det er nærmest som om at S-varianten kun afslører sig selv, når der trædes på speederen. Diskret men stadig imponerende bil.

Audi SUV

Audi SUV

Audi har efterhånden hele paletten af SUV’er fyldt ud. Der er stort set ikke en livsstil eller et formål, som der ikke favnes af Audi’s rige udvalg af SUV modeller. Noget der er gennemgribende for dem alle er Audi Quattro teknologien, der har fundet sin vej fra motorsportsverdenen ind i SUV og personbilsproduktionen. Audi Quattro firehjulstræk har alle dage været benchmark for off-road og dynamisk performance i luksusbilsegmenterne. Med en Audi SUV er du godt kørende og hjulpet af noget af den bedste teknologi.

Audi e-tron

Audi e-tron (Nyhed)

Dette er helt bestemt en kategori, der er værd at holde øje med. E-tron er i dag primært linket til SUV produkter, hvor den seneste model er baseret på en bil i Audi Q8 størrelse, vil vi indenfor det næste stykke tid se produkter, der både retter sig mod mellemklasse SUV, performance og 4-dørs Coupe segmenterne. Audi har tilkendegivet at alle VW gruppens ressourcer skal aktiveres for at skabe det mest konkurrencedygtige udvalg af premium el-biler, der skal ligge forrest på innovation og miljøvenlighed.

Audi Cabriolet

Audi cabriolet

Der er mange måder at få vind i håret, når man søger blandt modellerne hos Audi. Producenten fra Ingolstadt tilbyder biler både i roadster og 2+2 segmenterne. Audi er lykkedes med at skabe nogle fine og velpositionerede produkter, der både formår at friste sportsvogns- og de klassiske cabrioletentusiaster og, man har som kunde mange parametre at skrue på i forhold til sportslighed og eksklusivitet. Audi har også valgt at fokusere på den klassiske tilgang med stofkaleche løsning frem for eksempelvis stålfoldetag.

Hybrid (Nyhed)

Audi SQ5 Hybrid

  • Audi Q5 HybridAudis nye attraktive SUV, Audi Q5, der som plugin-hybrid formår at være både hurtig og miljøvenlig, selvom den er stor og stærk.
  • Acceleration 0-100 km/t fra 5,1 sekunder.
  • Lavere reg.-afgift giver billigere leasingydelse
Audi Q5 Hybrid

Rasende Sej

Audi RS

  • Når navnet står for Renn-Sport, så er vi godt i gang. Audi RS har en lang og spændende historie, der tager udgangspunkt i de produkter, der er udviklet af Quattro GmbH, som i dag hedder Audi Sport GmbH.
  • Audi har en lang track record indenfor rallye, LMP1 og DTM. Det er både de konkrete erfaringer fra motorsport samt et ønske om at skubbe til udviklingen blandt performance varianter, der ligger bag Audi RS programmet. De mest kendte modeller i dag er Audi RS 6 Avant og R8, der allerede har fået særstatus.
Audi RS

Vi sætter pris på biler

Find drømmebilen på Mobile.de, og få et automatisk tilbud på ét sekund

Flest biler

Vælg imellem 1,5 mio. kvalitetsbiler fra Tyskland og Europa. Læs mere

Stærkeste priser

Automatisk tilbud med både prisgaranti og selvbetjeningsrabat. Læs mere

Fuld information

Både digital og personlig rådgivning om biler og leasing. Læs mere

Tyske favoritter plus det løse

25.000 udvalgte biler

Nyhed: Vi har tilføjet 3.000 nye el- og hybridbiler

PORSCHE

21.000 biler
8 modeller / kategorier

BMW

140.000 biler
9 modeller / kategorier

AUDI

125.000 biler
9 modeller / kategorier

MERCEDES-BENZ

150.000 biler
9 modeller / kategorier

VW

250.000 biler
8 modeller / kategorier

MINI (Ny)

20.000 biler
5 modeller / kategorier

VOLVO

25.000 biler
3 modeller / kategorier

MASERATI

2.300 biler
5 modeller / kategorier

JAGUAR

8.000 biler
4 modeller / kategorier

LAND ROVER

12.000 biler
5 modeller / kategorier

1001 favoritter

Her finder du et udvalg af 1001-teamets favoritter

1001 Sommerbiler

1001 SOMMERBILER

Sommeren kalder på en cabriolet i lyse farver, som tiltrækker solen. Der er flest hvide, men du finder også biler i beige, orange, gul og guld. Find din bil til søndagsturen og alt det sjove.

1001 Sports-SUV'er

1001 SPORTS SUV'ER

Søndagsturen må gerne være lidt sjov. Skal der mere fart på drengen, så se disse SUV'er med over 310 hk, sportspakke og soltag.

1001 Hurtige biler

1001 HURTIGE BILER

Er du til fart og hurtige biler? Skal motoren kunne høres? Her finder du de hurtigste biler med over 400 hk, og du finder både billige og dyre biler her.

1001 Stærke Sportsvogne

1001 STÆRKE SPORTSVOGNE

Skal du en tur med fruen ud i sommerlandet med åbent soltag og nedrullede vinduer? Her er et godt udvalg af sportsvogne med to døre, soltag og en stærk motor på 250-400 hk.

1001 VOLKSWAGEN CAMPERE

Find over 50.000 Volkswagen Campere. Find et stort udvalg af transportere, mulitivan, Kombi og ikke mindst California, som er danskernes foretrukne campingbus.

1001 Bling-biler

1001 BLING-BILER

Ja tak! Sæt kulør på hverdagen, og kom i godt humør. Bilerne har mange fede farver og ikke så få hestekræfter.

Online-leasing af importbiler

1001 BILER ApS, Blokken 37 i Birkerød, info@1001BILER.dk
© Copyright 2021 1001 BILER ApS, CVR 39574403