Jaguar

4 KATEGORIER

8.000 biler fra Jaguar står klar hos over tusind forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Jaguar sportscar

Jaguar sportscar

Jaguar har om nogen formået at omsætte elegancen og adrætheden fra den eksotiske kat, der pryder deres logo i deres produkter. Hvis vi stiller helt skarpt på, hvad en rigtig Jaguar er, vil de fleste Jaguar-kendere fremhæve modellerne XK, D- og E-type. Med andre ord en 2-dørs sportsvogn i en GT eller Roadster indpakning. Disse biler har igennem generationer både prikket til vores bildrømme og vores ultimative forestilling om, hvad automotiv kunst egentlig er. I denne kategori kan du finde din næste ikoniske sportsvogn.

Jaguar Saloon

Jaguar saloon

I vores indre filmrulle af drømmebiler med fire døre, vil der for de mere anglofile af os, altid findes en Jaguar i udvalget. I film og på billeder har Jaguars Saloon biler brændt sig fast på nethinden hos mange af os, som et udtryk for at være Classy og Cool. Jaguar Cars har igennem tiderne til trods for at være ejet af flere forskellige bilgiganter som Ford Motor Company og Tata Motors, stadig skabt troværdige eksempler på 4-dørs biler, der stadig forener sig det med det brand-DNA, som de passionerede Jaguar kendere sværger til.

Jaguar cabriolet

Jaguar cabriolet

Jaguar har på Cabriolet siden altid taget udgangspunkt i karrosseriformer, der havde potentialet for at blive en nybils-klassiker og holdt fast i det lange køler layout og baghjulstræk. Devisen har været kun at lave åbne versioner, hvor man kunne lykkes med en vridningsstabilitet og en harmoni i kalechens integration, der blot byggede videre på det stormende smukke design i deres lukkede varianter. Denne øvelse kan Jaguar bare og er derfor også blevet ophøjet til ”headturner” blandt mange og få formår at gøre en cabriolet smukkere.

Jaguar SUV

Jaguar SUV    

At bygge en SUV må siges at være en lavt-hængende frugt for Jaguar Cars qua deres tilhørsforhold til JLR gruppen. Bilproducenten har i den grad allerede rådet over teknologi og platforme, der let kunne tilpasses til Jaguar-brandet og øvelsen har i det primære bestået i at lave produkter, der kunne supplere det eksisterende udbud fra Land Rover og Range Rover. Jaguar Cars har hovedsageligt kastet sig over cross-over og livstilsorienterede produkter, der er interessante alternativer til det øvrige udbud på markedet.

Vi sætter pris på biler

Find drømmebilen på Mobile.de, og få et automatisk tilbud på ét sekund

Flest biler

Vælg imellem 1,5 mio. kvalitetsbiler fra Tyskland og Europa. Læs mere

Stærkeste priser

Automatisk tilbud med både prisgaranti og selvbetjeningsrabat. Læs mere

Fuld information

Både digital og personlig rådgivning om biler og leasing. Læs mere

Tyske favoritter plus det løse

25.000 udvalgte biler

Vinterrabat på 1.001 kr. til d. 28/2 2021

PORSCHE

21.000 biler
8 modeller / kategorier

BMW

140.000 biler
9 modeller / kategorier

AUDI

125.000 biler
9 modeller / kategorier

MERCEDES-BENZ

150.000 biler
9 modeller / kategorier

VW

250.000 biler
8 modeller / kategorier

MINI (Ny)

20.000 biler
5 modeller / kategorier

VOLVO

25.000 biler
3 modeller / kategorier

MASERATI

2.300 biler
5 modeller / kategorier

JAGUAR

8.000 biler
4 modeller / kategorier

LAND ROVER

12.000 biler
5 modeller / kategorier

1001 favoritter

Her finder du et udvalg af 1001-teamets favoritter

1001 Sommerbiler

1001 SOMMERBILER

Sommeren kalder på en cabriolet i lyse farver, som tiltrækker solen. Der er flest hvide, men du finder også biler i beige, orange, gul og guld. Find din bil til søndagsturen og alt det sjove.

1001 Sports-SUV'er

1001 SPORTS SUV'ER

Søndagsturen må gerne være lidt sjov. Skal der mere fart på drengen, så se disse SUV'er med over 310 hk, sportspakke og soltag.

1001 Hurtige biler

1001 HURTIGE BILER

Er du til fart og hurtige biler? Skal motoren kunne høres? Her finder du de hurtigste biler med over 400 hk, og du finder både billige og dyre biler her.

1001 Stærke Sportsvogne

1001 STÆRKE SPORTSVOGNE

Skal du en tur med fruen ud i sommerlandet med åbent soltag og nedrullede vinduer? Her er et godt udvalg af sportsvogne med to døre, soltag og en stærk motor på 250-400 hk.

1001 VOLKSWAGEN CAMPERE

Find over 50.000 Volkswagen Campere. Find et stort udvalg af transportere, mulitivan, Kombi og ikke mindst California, som er danskernes foretrukne campingbus.

1001 Bling-biler

1001 BLING-BILER

Ja tak! Sæt kulør på hverdagen, og kom i godt humør. Bilerne har mange fede farver og ikke så få hestekræfter.

Online-leasing af importbiler

1001 BILER ApS, Blokken 37 i Birkerød, info@1001BILER.dk
© Copyright 2020 1001 BILER ApS, CVR 39574403