Land  Rover

5 MODELLER

12.000 biler fra Land Rover står klar hos tusinder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Land Rover Defender

Land Rover Defender

Det ultimative udtryk for soliditet og terrænduelighed i JLR -programmet. På baggrund af denne bil, der skar helt ind til benet af hvordan man skaber én bil, der tager kampen op mod ethvert terræn eller klima, lagde Defender modellen grundstenene for, hvad et terrængående køretøj skal kunne. JLR har netop lanceret den nyeste generation Defender, der bygger videre på dette værdisæt, som de har omsat i en tidssvarende kontekst i forhold til design og teknologi. Defender er for den sande off-road/utility vehicle entusiast.

Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport

I Discovery Sport modellen har JLR sat fokus på en mellemklasse SUV, der både på vej og i terræn skal kunne favne kundens behov. Dette kommunikeres også visuelt ved blandingen af boxy og afrundede elementer. I Discovery Sport er der skruet lidt mere op for livsstil og lidt ned for praktikalitet, hvilket er meget i tråd med, hvad SUV markedet efterspørger. Livsstil bliver mere og mere forbundet med både at se godt ud og tage højde for mange brugsmæssige scenarier og Discovery Sport er en genial all-rounder.

Land Rover Range Rover Evoque

Land Rover Range Rover Evoque

Med modellen Evoque foretog JLR et modigt træk i SUV segmentet. Bilen, der blev lanceret af Victoria Beckham, blev fra starten markedsført som den urbane mini SUV, der nærmest som en slags smart maskot for mærket målrettede sig mod nye kundegrupper, herunder også kvinder. JLR er succesfuldt lykkedes med at strække præmisserne for deres off-road DNA og har med Evoque skabt et sprudlende bud på en lille progressivt udseende SUV, der charmerer og forundrer med sit kompakte særpræg og showstopper effekt.

Land Rover Range Rover Velar

Land Rover Range Rover Velar    

Velar er en bevidst målretning mod at skabe et minimalistisk stilikon, der eksperimenterer med hvor rent og organisk et design, man kan skabe indenfor JLR’s DNA. I en Velar er alle sejl sat ind på rene flader og aerodynamik. Både i interiør og eksteriør overrasker Velar ud fra definitionen ”less is more”. Det er imponerende, at man er lykkedes med at skabe så stilsikkert et køretøj til trods for den høje grad af innovation i betjeningselementer og integration af infotainment i bilens interiør, der er helt sit eget.

Special Vehicle Operations

Land Rover Range Rover Sport

  • Sport modellen har taget inspiration fra både den mindre Discovery og den større Range Rover også kendt som ”Vogue”. Den er lige præcis det den udgiver sig for at være – avantgarde og livstilsorienteret men stadig genkendelig med en stor grad af maskulinitet og tilstedeværelse på vejen.
  • Den henvender sig helt klart mod ”le noveau riche” segmentet med en leveringssikkerhed i forhold til både at spise on- og off-road strækninger med overbevisning og i SVR-varianten, har man givet den yderligere performance orienterede egenskaber.
Land Rover Range Rover Sport

Vi sætter pris på biler

Find drømmebilen på Mobile.de, og få et automatisk tilbud på ét sekund

Flest biler

Vælg imellem 1,5 mio. kvalitetsbiler fra Tyskland og Europa. Læs mere

Stærkeste priser

Automatisk tilbud med både prisgaranti og selvbetjeningsrabat. Læs mere

Fuld information

Både digital og personlig rådgivning om biler og leasing. Læs mere

Tyske favoritter plus det løse

25.000 udvalgte biler

Vinterrabat på 1.001 kr. til d. 28/2 2021

PORSCHE

21.000 biler
8 modeller / kategorier

BMW

140.000 biler
9 modeller / kategorier

AUDI

125.000 biler
9 modeller / kategorier

MERCEDES-BENZ

150.000 biler
9 modeller / kategorier

VW

250.000 biler
8 modeller / kategorier

MINI (Ny)

20.000 biler
5 modeller / kategorier

VOLVO

25.000 biler
3 modeller / kategorier

MASERATI

2.300 biler
5 modeller / kategorier

JAGUAR

8.000 biler
4 modeller / kategorier

LAND ROVER

12.000 biler
5 modeller / kategorier

1001 favoritter

Her finder du et udvalg af 1001-teamets favoritter

1001 Sommerbiler

1001 SOMMERBILER

Sommeren kalder på en cabriolet i lyse farver, som tiltrækker solen. Der er flest hvide, men du finder også biler i beige, orange, gul og guld. Find din bil til søndagsturen og alt det sjove.

1001 Sports-SUV'er

1001 SPORTS SUV'ER

Søndagsturen må gerne være lidt sjov. Skal der mere fart på drengen, så se disse SUV'er med over 310 hk, sportspakke og soltag.

1001 Hurtige biler

1001 HURTIGE BILER

Er du til fart og hurtige biler? Skal motoren kunne høres? Her finder du de hurtigste biler med over 400 hk, og du finder både billige og dyre biler her.

1001 Stærke Sportsvogne

1001 STÆRKE SPORTSVOGNE

Skal du en tur med fruen ud i sommerlandet med åbent soltag og nedrullede vinduer? Her er et godt udvalg af sportsvogne med to døre, soltag og en stærk motor på 250-400 hk.

1001 VOLKSWAGEN CAMPERE

Find over 50.000 Volkswagen Campere. Find et stort udvalg af transportere, mulitivan, Kombi og ikke mindst California, som er danskernes foretrukne campingbus.

1001 Bling-biler

1001 BLING-BILER

Ja tak! Sæt kulør på hverdagen, og kom i godt humør. Bilerne har mange fede farver og ikke så få hestekræfter.

Online-leasing af importbiler

1001 BILER ApS, Blokken 37 i Birkerød, info@1001BILER.dk
© Copyright 2020 1001 BILER ApS, CVR 39574403