free css templates

OM OS HOS 1001 BILER

Vi er et stærkt digitalt team, som vil give dig en bedre vej til drømmebilen. Hos 1001 BILER skal leasing være billigt, lækkert og simpelt.

Vi skaber digitale services til dig

Systemet bag 1001 BILER gør det nemt for kunden at være med til at finde den rigtige bil til den rigtige pris. Vi tilbyder en række services, og der er mange nye på vej til dig, og du får mulighed for et bedre samarbejde med din rådgiver.

Teamet bag 1001 BILER

Vi hjælper dig med at finde drømmebilen og et billigt leasingselskab

Thomas Tom Thomas

Styrmand

Jeg sikrer at du kan finde frem til din drømmebil og får en god digital oplevelse. Jeg har arbejdet med digital kommunikation, salg og markedsføring i over 21 år.

David Brandt

Kaptajn

Jeg står bag konceptet og er arkitekten hos 1001 BILER. Jeg elsker biler, og ønsker at give dig en bedre oplevelse omkring leasing af biler.

Morten

Udvikler

Jeg gør billederne og teksterne for alle bilerne nemme at tilgå på både mobil og computer for 1001BILER.dk.

Martin R.

Udvikler

Jeg har udviklet søgemotoren, og har integreret direkte til den tyske bil-database. Jeg har bygget vores digitale service, og argejder på de næste funktioner til dig.

Vores fantastiske partnere

For at kunne give dig nem leasing af tyske biler, skal branchens bedste services være til din rådighed

Nem leasing af tyske biler

Hos 1001 BILER arbejder vi med vores partnere om at give dig en unik kundeoplevelse. Vi skaber innovative løsninger, som ikke er set før, og du får mange biler, stærke tilbud og eventyrlige oplevelser. 

Vores data-leverandør

Mobile.de er Tysklands største bilmarked med 1.500.000 biler. De leverer informationerne om bilerne på 1001BILER.dk, hvor vi præsenterer bilerne med danske leasing-priser.

Vores leasing-partner

Den bedste rådgivning får du af Nellemann Leasings erfarne leasing-eksperter. Du er sikret at bilen er i orden, og du får en tryg handel. Nellemann er grundlagt i år 1900, og har serviceret tilfredse kunder i bilbranchen gennem generationer

Hvordan laver vi nem leasing af tyske biler?

Mange biler

Med ét klik får du mindst 1001 biler hentet fra Mobile.de

Vi har sammensat de bedste bil-kategorier til dig. Så kan du med ét klik få mindst 1001 biler, og du kan også filtrere og sortere bilerne.

Med direkte integration til Mobile.de, er der adgang til ca. 1.500.000 biler. Vi har frasorteret biler, som ikke egner sig til import og leasing, hvis de er for billige, for gamle eller har kørt for meget. Nogle af vores kategorier har op til 50.000 biler, så der er mange biler at vælge imellem. 

Stærke tilbud

Få straks vejledende priserne, og bestil et stærkt tilbud

Her finder du vejledende priser på leasing af alle biler. Vi har i samarbejde med udvalgte finansieringsselskaber samlet de bedste priser til dig.

Du kan vælge leasing-periode og leasing-type og se vejledende pris, inden du bestiller tilbud.
Tilbud er uforpligtende, og du kan få hjælp til at finde den helt rigtige bil.

Vores omkostninger er helt i bund, da vi ikke har fine kontorer og mange dyre biler stående. Du kan finde en bil her på sitet, eller vi kan finde præcist den du ønsker fra vores leverandører i Tyskland.

Du kan spare 30-50 % i forhold til et almindeligt billån. Dertil har du mindre kapitalbinding, da der er høj udbetaling og høje afdrag på et almindeligt billån.
Vi håber, du finder et stærkt tilbud, som passer til din drøm, og vi ser frem til at snakke med dig.

Eventyrlige oplevelser

Søndagsturen og andre gode oplevelser venter på dig

Du er i trygge hænder med de bedste eksperter indenfor leasing.

Vi samler på glade kunder. Vi ønsker at alle vores kunder er fuldt tilfredse, og at de kommer igen for at lease de næste biler.

Som kunde vil du opleve, at vi er et proaktivt dynamisk team. Vi arbejder sammen, og vi sætter altid kunden i centrum. Vi er der fra tilbud til levering af bilen i din carport og igennem hele leasingperioden.

Finder du ikke din drømmebil her på websitet, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige, som giver dig køreglæde. Dertil giver vi dig inspiration til den næste søndagstur.

Forklar mig lige, hvorfor er leasing så billigt?

Vi har samlet mere om leasing til dig.

Find din leasingbil

Du kan lease en let brugt tysk bil nemt. Vi har over 1.500.000 tyske biler klar til dig. 

I hver kategori er der mindst 1001 biler, og vi håber, du kan finde din drømmebil.