free web creation software

OM 1001 BILER

Vi er et stærkt digitalt team, som vil give dig en bedre vej til drømmebilen. Hos 1001 BILER skal leasing være billigt, lækkert og simpelt.

Vi skaber digitale services til dig

Bilsystemet bag 1001 BILER gør det nemt for kunden at være med til at finde den rigtige bil til den rigtige pris. Vi tilbyder en række services, og der er mange nye på vej til dig, og du får mulighed for et bedre samarbejde med din rådgiver.

Bilsystemet og Mobile.de bag 1001 BILER

For at du får nem leasing af tyske biler, har vi bygget et stærkt bilsystem.

Bilsystemet sætter 1,5 mio. biler i system

Bag 1001 BILER ligger Bilsystemet, som beregner priser, viser store billeder, oversætter bilernes beskrivelser til dansk og hjælkper leasingrådgiver og kunde til en god dialog. Bilsystemet gør det nemt at finde drømmebilen.

Eksklusivt bil-data hentes direkte

Bilsystemet er direkte integreret til Mobile.de, og med en eksklusiv dataaftale, er der adgang til over 1,5 mio. biler. Det er en stor fordel med integration til mange biler, da man med Bilsystemet nemt kan finde lige den rigtige bil.
Med Bilsystemet har direkte integration til mobile.de

Er du fra et leasingselskab eller en bilforhandler?

Med Bilsystemet kan man som leasingrådgiver hurtigt lave professionelle tilbud til kunden. Se hvordan Bilsystemet giver nye digitale muligheder og professionel kunde-dialog.

Vi sidder fire personer bag rattet

Vi er et start-up team på fire personer med stærke digitale kompetencer. Siden 2017 har vi bygget innovative digitale services til flexleasing. David Brandt er kaptajnen, og tegner 1001 BILER samt Bilsystemet.
Vi håber, du nemt finder drømmebilen!

Find din leasingbil

Du kan lease en let brugt tysk bil nemt. Vi har over 1.500.000 tyske biler klar til dig. 

I hver kategori er der mindst 1001 biler, og vi håber, du kan finde din drømmebil.