Maserati

4 MODELLER / KATEGORIER

2.300 biler fra Maserati står klar hos hundreder af forhandlere i Tyskland og Europa. Her er udvalgt modeller og kategorier, som er egnet til leasing. Se automatiske tilbud for leasing for alle bilerne.

Maserati Ghibli

Det historiske navn Ghibli, der, indtil videre, er blevet båret af tre forskellige modelgenerationer, er i dag lillebror i Maserati Modelprogrammet. Med den nyeste model Ghibli, har Maserati målrettet sig mere mod firmabilssegmenterne og det er da også den første Maserati med blandt andet en diesel variant. Bilen er tydelig genkendelig som en Maserati med den velkendte linjeføring og nogle flotte proportioner. Den er en lille smule mere understated end det øvrige model-program, men designet er stadig gennemført flot.

Maserati Quattroporte

Quatrroporte er Maserati’s full-size sedan. Den lever på alle måder op til forventninger til en lang, slank og progressivt udseende luksus-limousine, hvor bilens akselafstand er tilpas stor til at kunne give den disse sirligt skulpturerede proportioner, som trykker på alle knapper hos den sande elsker af store italienske limousiner. Quattroporte er det perfekte mix mellem at være opulent og elegant, den er et meget tydeligt statement, hvor den end kommer og den er utvivlsomt noget af det smukkeste alternativ for en 4-dørs luksusbil.

Maserati Granturismo

Maserati Granturismo

Navnet siger alt om den efterhånden ikoniske Grand Tourer med den lange fronthjelm og den smukke talje. Granturismo modellen har skabt sin egen plads blandt nutidens GT’ere med dens yppige proportioner og et gudsbenådet brøl fra V8-maskinen. Indretningen er som man forventer med begrænset bagageplads og plads på bagsæderne, dog har denne type bil alle dage været mere fokuseret på nydelse end praktikalitet. Dette er helt klart Maserati’s imagebærer og Granturismo får altid en sand bilentusiast til at løfte blikket.

Maserati cabriolet

Maserati cabriolet

Det valgte billede til denne kategori er en Maserati Grancabrio MC. Denne model har vi valgt, da den omfavner alle aspekter af det som en åben Maserati bør have, designcues afledt fra motorsport, en stort set ligeså smuk sideprofil til trods for, at det er en kalechebil og sidst men ikke mindst – gennemført italiensk ekstravagance. Det er også mikset af Grand Tourer og en snært af brutal sportsvogn, der forfører os ved denne bil, lyden, designet, pakken som helhed og tillige med mulighed for at åbne kalechen, lækkert.

Vi sætter pris på biler

Find drømmebilen på Mobile.de, og få et automatisk tilbud på ét sekund

Flest biler

Vælg imellem 1,5 mio. kvalitetsbiler fra Tyskland og Europa. Læs mere

Stærkeste priser

Automatisk tilbud med både prisgaranti og selvbetjeningsrabat. Læs mere

Fuld information

Både digital og personlig rådgivning om biler og leasing. Læs mere

Tyske favoritter plus det løse

25.000 udvalgte biler

Nyhed: Vi har tilføjet 3.000 nye el- og hybridbiler

PORSCHE

21.000 biler
8 modeller / kategorier

BMW

140.000 biler
9 modeller / kategorier

AUDI

125.000 biler
9 modeller / kategorier

MERCEDES-BENZ

150.000 biler
9 modeller / kategorier

VW

250.000 biler
8 modeller / kategorier

MINI (Ny)

20.000 biler
5 modeller / kategorier

VOLVO

25.000 biler
3 modeller / kategorier

MASERATI

2.300 biler
5 modeller / kategorier

JAGUAR

8.000 biler
4 modeller / kategorier

LAND ROVER

12.000 biler
5 modeller / kategorier

1001 favoritter

Her finder du et udvalg af 1001-teamets favoritter

1001 Sommerbiler

1001 SOMMERBILER

Sommeren kalder på en cabriolet i lyse farver, som tiltrækker solen. Der er flest hvide, men du finder også biler i beige, orange, gul og guld. Find din bil til søndagsturen og alt det sjove.

1001 Sports-SUV'er

1001 SPORTS SUV'ER

Søndagsturen må gerne være lidt sjov. Skal der mere fart på drengen, så se disse SUV'er med over 310 hk, sportspakke og soltag.

1001 Hurtige biler

1001 HURTIGE BILER

Er du til fart og hurtige biler? Skal motoren kunne høres? Her finder du de hurtigste biler med over 400 hk, og du finder både billige og dyre biler her.

1001 Stærke Sportsvogne

1001 STÆRKE SPORTSVOGNE

Skal du en tur med fruen ud i sommerlandet med åbent soltag og nedrullede vinduer? Her er et godt udvalg af sportsvogne med to døre, soltag og en stærk motor på 250-400 hk.

1001 VOLKSWAGEN CAMPERE

Find over 50.000 Volkswagen Campere. Find et stort udvalg af transportere, mulitivan, Kombi og ikke mindst California, som er danskernes foretrukne campingbus.

1001 Bling-biler

1001 BLING-BILER

Ja tak! Sæt kulør på hverdagen, og kom i godt humør. Bilerne har mange fede farver og ikke så få hestekræfter.

Online-leasing af importbiler

1001 BILER ApS, Blokken 37 i Birkerød, info@1001BILER.dk
© Copyright 2021 1001 BILER ApS, CVR 39574403