html site templates

GØR VW-DRØMMEN
 TIL VIRKELIGHED


Find din Volkswagen, og lad eventyret begynde

Hos 1001 BILER får du

Maaange tyske luksusbiler

Audi, BMW, Porsche, Mercedes og Volkswagen fra Mobile.de. Se bilerne med store billeder, vejledende leasing-priser og beskrivelser på dansk.

Bedre rådgivning

Den løse sælgersnak er erstattet af fakta og dokumenteret fornuft. Og nye services gør det let for dig at vælge bildrømmen.

Stærke priser

Vi hjælper dig med at få de stærkeste priser. Med vores hjælp kan du spare op til 20.000 kr. på totalomk.

270.000 VW'ER - GOD FORNØJELSE!

Vores over 270.000 Volkswagen'er opdateres hver halve time. Vi har her valgt de bedste til dig.
1001 Hurtige biler

1001 Hurtige biler

Er du til fart og hurtige biler? Skal motoren kunne høres? Her finder du de hurtigste biler med over 400 HK, og du finder både billige og dyre biler her. (Det er ikke en VW på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Sommerbiler

1001 Sommerbiler

Sommeren kalder på en cabriolet i lyse farver, som tiltrækker solen. Der er flest hvide, men du finder også biler i beige, orange, gul og guld. Find din bil til søndagsturen og alt det sjove. (Det er ikke en VW på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Bling-biler

1001 Bling-biler

Ja tak! Sæt kulør på hverdagen, og kom i godt humør. Bilerne har mange fede farver og ikke så få hestekræfter.

1001 Stærke sportsvogne

1001 Stærke sportsvogne

Skal du en tur med fruen ud i sommerlandet med åbent soltag og nedrullede vinduer? Her er et godt udvalg af sportsvogne med to døre, soltag og en stærk motor på 150-400 HK. (Det er ikke en VW på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Suveræne SUV'er

1001 Suveræne SUV'er

Ser du ned på andre? Eller kan du bare godt lide at sidde højt og have god plads i bilen? Suveræne SUV'er er praktiske og lækre at køre, og så er der op til 310 HK. 

1001 Sports-SUV'er

1001 Sports-SUV'er

Skal der mere fart på drengen, så se disse SUV'er med 310+ HK, sportspakke og soltag. (Det er ikke en VW på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Rappe konebiler

Kør ud i den store verden i en lille bil! Små biler er nemme at kaste rundt - især når den er rød, og der er en god motor i. (Det er ikke en VW på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Fremtidens el-biler

1001 Fremtidens el-biler

El-biler er fremtiden. Det er godt for miljøet og din pengepung. Og så kan du jo tage en ekstra tur ud i det grønne. (Det er ikke en VW på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Store familiebiler

1001 Store familiebiler

Skal du på ferie, og mangler du plads til familien? Her er et bredt udvalg af store tyske biler med stort bagerum og 5-7 sæder. Så har I plads til hele familien og lidt ekstra. (Det er ikke en VW på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Vilde vans

Uanset hvor du skal hen og hvad du skal have med, er der en bil til det. Her finder du mange specielle vans og andre store biler til enhver lejlighed. (Det er ikke en VW på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Fede mandebiler

1001 Fede mandebiler

Med en mande-bil er du klar til at opleve verden. Her er de bedste sedan-biler med 4/5 dører fra 2014-15, som har over 200 HK. (Det er ikke en VW på billedet her, men bare vent og se!)

Forklar mig lige - hvorfor er leasing så billigt?

Vi har samlet det vigtigste om leasing til dig.

Hvem sidder bag rattet hos 1001 BILER?

Vi er et stærkt team med branchens bedste partnere.

LÆS OM OS