Fornuftig restværdi

VI GARANTERER EN FORNUFTIG RESTVÆRDI

Tjek altid restværdien på et leasingtilbud, og kig efter en lav restværdi. Er bilen ikke nedskrevet rigtigt, kan det blive dyrt efter endt leasingperiode. Det er derfor vigtigt, at du altid vurderer bilens restværdi. Er restværdien sat for højt, eller er bilen ikke blevet vedligeholdt, kan du risikere en ekstra-regning. Hos 1001 BILER garanterer vi en fornuftig restværdi.

Førstegangsydelse (25 %)

En bils værdi falder hvert år. Du skal derfor sikre dig en fornuftig nedskrivning. Det koster noget, men du undgår en ekstra-regning efter endt leasing-periode.
Når du laver et automatisk tilbud her på 1001BILER.dk nedskrives der automatisk 25 %.
Med et personligt tilbud fastsættes førstegangsydelsen og afskrivningen til dit kørselsbehov. 

Restværdi (75 %)

Restværdien er den beregnede og forventede salgspris for bilen efter endt leasingperiode. Restværdien er bilens købspris minus nedskrivningen.
Jo lavere restværdi, des billigere er bilen for dig. Du indestår for differencen imellem restværdi og salgspris. Sælges bilen til slut over restværdien, får du penge tilbage. Omvendt sælges den under restværdi, skal du betale differencen. Hold øje med restværdien, og gør en god forretning.

Forstå din restværdi i dag, så du ikke får en ubehagelig overraskelse

Bilen nedskrives i forhold til dit kørselsbehov, og den årlige nedskrivning på bilen bliver mindre hvert år.

Mobirise

Pas på for gode tilbud

Har du fundet et "for godt til at være sandt"-tilbud?

Markedet svømmer med tilbud med en meget lav månedlig leasingydelse eller en meget lav førstegangsydelse. Restværdien er på disse tilbud ofte sat alt for højt. Og så kan du forvente at efter leasingperioden skal betale en kæmpe ekstra-regning. 
Derfor husk at være opmærksom på restværdien, og tjek om den er sat rigtigt. Du kan enten finde en tilsvarende bil her på 1001BILER.dk, eller du kan lade os hjælpe dig.

  • Biltype: En limiteret samlerbil (bil produceret i et begrænset antal enheder), kan i visse tilfælde betyde en mindre afskrivning end ellers – dette vil dog kun være sandt, såfremt bilens kilometerantal begrænses og der tages hensyn til anvendelse af bilen, der måtte påvirke bilens værdi negativt – eksempelvis ringe opbevaring eller banekørsel (motorsportsanvendelse).
  • Bilens miljøvenlighed (Brændstofforbrug og Euro Norm) bør i nogen grad også tages i betragtning ved fastsættelse af afskrivninger. Disse kan have konkret indvirkning på bilens salgbarhed og attraktivitet.
  • Kørselsbehov: Det er vigtigt at afskrivningen på leasingbilen fastsættes ud fra det reelle forventede kørselsbehov. Da leasingtager på en finansiel leasingkontrakt selv hæfter for restværdien og enten skal indfri bilen eller anvise en ny køber, er det i leasingtagerens bedste interesse at bilens afskrivning afstemmes realistisk med det forventede antal kørte kilometer i leasingperioden.
  • Markedet: I en tid, hvor den teknologiske udvikling bevæger sig hurtigere og hurtigere og hvor et fokus på miljøpåvirkning og energiforbrug stødt øges, har en bils miljøvenlighed også indflydelse på dens attraktivitet på markedet og således også dens prissætning på markedet. Ligeledes vil visse dyrere biler på grund af forbrug, vedligeholdelse og anskaffelsespris være mere konjunkturfølsomme end andre. Derfor bør disse aspekter også inddrages i rådgivningen om hvilken afskrivningsprocent, der er rigtig.
  • Andre faktorer med indflydelse på bilens afskrivninger og reelle markedsværdi: Man bør som leasingtager ligeledes observere følgende parametre ved indkøb; autoriseret servicehistorik, bilens konfiguration i forhold til fabriksudstyr eller eftermonteret udstyr, bilens generelle stand på drivlinje og bremsesystem. Vi står klar til at føre dig på sporet af den helt rigtige bil i forhold til alle de ovennævnte parametre og er med dig igennem udvælgelsesprocessen.
  • Afskrivningen er essentiel da bilens restværdi skal afspejle markedsprisen når leasingkontrakten udløber – så leasingtager kan træde ud af kontrakten uden, at skulle have penge op ad lommen.

Tyske favoritter plus det løse

25.000 udvalgte biler

Nyhed: Vi har tilføjet 3.000 nye el- og hybridbiler

PORSCHE

21.000 biler
8 modeller / kategorier

BMW

140.000 biler
9 modeller / kategorier

AUDI

125.000 biler
9 modeller / kategorier

MERCEDES-BENZ

150.000 biler
9 modeller / kategorier

VW

250.000 biler
8 modeller / kategorier

MINI (Ny)

20.000 biler
5 modeller / kategorier

VOLVO

25.000 biler
3 modeller / kategorier

MASERATI

2.300 biler
5 modeller / kategorier

JAGUAR

8.000 biler
4 modeller / kategorier

LAND ROVER

12.000 biler
5 modeller / kategorier

1001 favoritter

Her finder du et udvalg af 1001-teamets favoritter

1001 Sommerbiler

1001 SOMMERBILER

Sommeren kalder på en cabriolet i lyse farver, som tiltrækker solen. Der er flest hvide, men du finder også biler i beige, orange, gul og guld. Find din bil til søndagsturen og alt det sjove.

1001 Sports-SUV'er

1001 SPORTS SUV'ER

Søndagsturen må gerne være lidt sjov. Skal der mere fart på drengen, så se disse SUV'er med over 310 hk, sportspakke og soltag.

1001 Hurtige biler

1001 HURTIGE BILER

Er du til fart og hurtige biler? Skal motoren kunne høres? Her finder du de hurtigste biler med over 400 hk, og du finder både billige og dyre biler her.

1001 Stærke Sportsvogne

1001 STÆRKE SPORTSVOGNE

Skal du en tur med fruen ud i sommerlandet med åbent soltag og nedrullede vinduer? Her er et godt udvalg af sportsvogne med to døre, soltag og en stærk motor på 250-400 hk.

1001 VOLKSWAGEN CAMPERE

Find over 50.000 Volkswagen Campere. Find et stort udvalg af transportere, mulitivan, Kombi og ikke mindst California, som er danskernes foretrukne campingbus.

1001 Bling-biler

1001 BLING-BILER

Ja tak! Sæt kulør på hverdagen, og kom i godt humør. Bilerne har mange fede farver og ikke så få hestekræfter.

Online-leasing af importbiler

1001 BILER ApS, Blokken 37 i Birkerød, info@1001BILER.dk
© Copyright 2021 1001 BILER ApS, CVR 39574403