bootstrap website templates

PRISER PÅ ALLE BILER

Du har her adgang til 1,5 mio. biler fra Mobile.de. Til alle bilerne har vi beregnet vejledende priser, så leasing bliver nemt for dig.

Vejledende priser

Priserne du finder her er vejledende, og får du et tilbud, kan du opleve at priserne bliver lidt højere eller lavere. Vi arbejder altid på at gøre vores vejledende priser mere præcise.
Det tager tid at lave et tilbud - derfor hjælper de vejledende priser, så du hurtigere selv kan finde din drømmebil. 

Stærke tilbud

Når vi laver et tilbud til dig, beregner vi manuelt mange ting. Den forholdsmæssige registreringsafgift er på biler over tre år 0,5 % pr. md., som er beregnet af den aktuelle markedsværdi af netop en individuel bil. Alle bilers markedsværdier svinger både i Tyskland og Danmark, som giver ændringer i leasing-priserne. 

Førstegangsydelsen

Hos os går hele førstegangsydelsen til afdrag på bilen. Så er du sikret at bilen får en betydelig lavere restværdi, som er godt for dig ved endt leasing-periode. 
Vi beregner 25 % af bilens værdi til førstegangsydelse. Kører du meget kan vi sætte andel lidt op. Kører du lidt eller er bilen særlig kan førstegangsydelsen måske sættes lidt ned. Snak med vores leasing-rådgiver herom.

Brug Mobile.de

Har du fundet drømmebilen på Mobile.de? Indsæt blot weblinket her. Vi finder straks bilen med vejledende leasing-priser til dig. Det er nemt og hurtigt!


Find din leasingbil

Du kan lease en let brugt tysk bil nemt. Vi har over 1.500.000 tyskte biler klar til dig.

I hver kategori er der mindst 1001 biler, og vi håber, du kan finde din drømmebil.

Forklar mig lige, hvorfor er leasing så billigt?

Vi har samlet mere om leasing og leasing-priser til dig.

Hvem sidder bag rattet hos 1001 BILER?

Vi er et stærkt team med branchens bedste partnere.

LÆS OM OS