online site builder

GØR MERCEDES-DRØMMEN
 TIL VIRKELIGHED


Find din Mercedes, og lad eventyret begynde

Nem leasing af tyske Mercedes-biler

Alle bil-kategorierne er filtreret, så du kun får Mercedes'er.

Danmarks største bilflåde

Du har adgang til 1,5 mio. biler fra Mobile.de. De er alle med beskrivelser og vejledende leasing-priser.

Bedre rådgivning

Den løse sælgersnak er erstattet af fakta og dokumenteret fornuft. Og nye services gør det let for dig at vælge drømmebilen.

Stærke priser

Sammenlign priser med tilbud fra ethvert leasingselskab, og vi hjælper med at få de skarpeste priser.

1001 MERCEDES-BILER - MED ÉT KLIK

Vores over 160.000 Mercedes'er opdateres hver halve time. Vi har her valgt de bedste til dig.

1001 Sommerbiler

Sommeren kalder på en cabriolet i lyse farver, som tiltrækker solen. Der er flest hvide, men du finder også biler i beige, orange, gul og guld. Find din bil til søndagsturen og alt det sjove. (Det er ikke en Mercedes på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Hurtige biler

Er du til fart og hurtige biler? Skal motoren kunne høres? Her finder du de hurtigste biler med over 400 HK, og du finder både billige og dyre biler her. (Det er ikke en Mercedes på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Bling-biler

Ja tak! Sæt kulør på hverdagen, og kom i godt humør. Bilerne har mange fede farver og ikke så få hestekræfter. (Det er ikke en Mercedes på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Stærke sportsvogne

Skal du en tur med fruen ud i sommerlandet med åbent soltag og nedrullede vinduer? Her er et godt udvalg af sportsvogne med to døre, soltag og en stærk motor på 150-400 HK. (Det er ikke en Mercedes på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Suveræne SUV'er

Ser du ned på andre? Eller kan du bare godt lide at sidde højt og have god plads i bilen? Suveræne SUV'er er praktiske og lækre at køre, og så er der op til 310 HK. (Det er ikke en Mercedes på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Sports-SUV'er

Skal der mere fart på drengen, så se disse SUV'er med 310+ HK, sportspakke og soltag. (Det er ikke en Mercedes på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Smukke familiebiler

Skal I en tur på stranden, eller er du på vej til arbejde? Man bliver altid glad, når man sætter sig ind i en smuk familiebil, og her er Mercedes CLS-klassen, som vi holder meget af.

1001 Fremtidens el-biler

El-biler er fremtiden. Det er godt for miljøet og din pengepung. Og så kan du jo tage en ekstra tur ud i det grønne. (Det er ikke en Mercedes på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Store familiebiler

Skal du på ferie, og mangler du plads til familien? Her er et bredt udvalg af store tyske biler med stort bagerum og 5-7 sæder. Så har I plads til hele familien og lidt ekstra. (Det er ikke en Mercedes på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Vilde vans

Uanset hvor du skal hen og hvad du skal have med, er der en bil til det. Her finder du mange specielle vans og andre store biler til enhver lejlighed. 

1001 Rappe konebiler

Kør ud i den store verden i en lille bil! Små biler er nemme at kaste rundt - især når den er rød, og der er en god motor i. (Det er ikke en Mercedes på billedet her, men bare vent og se!)

1001 Fede mandebiler

Med en mande-bil er du klar til at opleve verden. Her er de bedste sedan-biler med 4/5 dører fra 2014-15, som har over 200 HK. 

Forklar mig lige - hvorfor er leasing så billigt?

Vi har samlet det vigtigste om leasing til dig.

Hvem sidder bag rattet hos 1001 BILER?

Vi er et stærkt team med branchens bedste partnere.

LÆS OM OS