Betingelser 1001 BILER

1001BILER.dk udbydes af 1001 BILER ApS, CVR-nr. 39574403
Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, info@1001biler.dk


1. juli 2020

Om 1001 BILER
1001 BILER ApS (1001 BILER / vi) har til hensigt at hjælpe bil-elskerer med at finde og importere drømmebilen med en god finansiel aftale (leasing eller køb med billån). Bil-elskere kan være både private og virksomheder.
Vi tilbyder flere online services og funktioner via 1001BILER.dk til brugere, som er i markedet for at importere en bil (leasing eller køb med billån). 

Priser
Det koster ikke noget at oprette en ikke-professionel profil, ligesom brugen af alle services heller ikke koster noget.
Særlige vilkår gælder for leasingselskaber, bilforhandlere og andre professionelle i bilbranchen. Kontakt 1001 BILER for nærmere information.

Vilkår

1001BILER.dk er udelukkende til ikke-kommerciel brug. Dvs. du må hverken distribuere, ændre, offentliggøre, genbruge, fremsende eller på anden vis bruge materiale og indhold på 1001BILER.dk til offentlige eller kommercielle formål uden vores skriftlige samtykke.
Du må gerne linke til og bruge materiale fra 1001BILER.dk, men du skal overholde reglerne om ophavsret og tydeligt angive os som kilde.
Selvom vi gør vores bedste for at give opdaterede og præcise oplysninger, kan der forekomme prisændringer, utilsigtede fejl og lignende på 1001BILER.dk og vi gør derfor opmærksom på, at alt indhold på 1001BILER.dk tilbydes ”som det er” uden garantier for fuldstændighed eller korrekthed og uden indeståelser af nogen art. Vi fraskriver os alt ansvar for indhold på 1001BILER.dk.

Automatisk tilbud og personlige tilbud
Vi arbejder hårdt for at gøre priserne på vores automatiske tilbud så præcise som muligt. Det giver dig mulighed for temmeligt præcist at vurdere bilens økonomi. Priserne er bygget på mange faktorer og datakilder, og vi benytter kunstig intelligens til at beregne registreringsafgiften. Vi gør opmærksom på, at priserne er vejledende, og at vi fraskriver os alt ansvar for priserne.
Vi anbefaler, at du anmoder om et personligt tilbud, hvor vi både validerer priserne og tilpasser et tilbud til dit kørselsbehov.Vi behandler de indsendte opgaver med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at få opgaven udført.

Nyhedsbrev
Når du anvender vores service bliver du tilmeldt et månedligt nyhedsbrev fra 1001 BILER, hvor du en gang om måneden får gode råd om biler og leasing. Dette kan naturligvis altid afmeldes igen.

Prisgaranti
1001 BILER matcher ethvert tilbud plus 1001 kr. rabat. Vi vil give dig branchens bedste priser, og derfor tilbyder vi dig prisgaranti. På dit automatiske tilbud får du fuld transparens med alle priser og mellemregninger. Har du fået et bedre tilbud på flexleasing hos et andet selskab, matcher vi dit tilbud og giver oveni 1001 kr. rabat. Vi sammenligner TCO'en pr. måned, som indkluderer førstegangsydelse, leasingydelse og restværdi.
Der tages forbehold for at registreringsafgiften er beregnet ud fra en realistisk markedspris. 1001 BILER konkurrerer ikke på at betale for lidt i registreringsafgift. Vi ser frem til at give dig branchens bedste priser med vores prisgaranti.

Ophavsret og andre immaterielle rettigheder
1001 BILER har ophavsretten og ejer andre immaterielle rettigheder til systemet samt alt materiale på vores websites og i systemet. Al brug kræver vores skriftlige samtykke.
Der overdrages ingen immaterielle rettigheder til systmet eller andet materiale på websitet eller systemet til dig som kunde.

1001 BILER ApS er din leasingpartner med flest biler, stærkeste priser og fuld information.

Klausdalsbrovej 601 i Ballerup, info@1001BILER.dk
© Copyright 2020 1001 BILER ApS, CVR 39574403